Norge

Frakt & Retur

Internasjonal frakt
Vi sender imidlertid over hele verden hvis du bor et sted under pålegg eller er bosatt i en nasjon i krig; vi kan ha problemer med å sende til deg. For utveiende destinasjoner og leveringstid kan bli forsinket.

Fraktkostnader
Vi sender varer fra DHL.TNT.UPS.FEDEX. EMS. Vårt lager vil ofte velge de beste og raske og sikre måtene å sende varer til deg på.

Leveringstid
Vanligvis sender vi ut bestillingen din innen 12 ~ 24 timer. Og det tar 3-5 dager på vei avhengig av destinasjon.

Returrett
Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Alle bestilte varer her ligger nær ordet her "det du ser på nettstedet vårt er det du får om 7 dager". Før du nyter enkel bytte- og returpolicy, må du kontakte oss med returadresse før du sender varene tilbake. Tilbakemelding nå! Alle gjenstandene som sendes tilbake til oss, må være i sin opprinnelige stand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle koder vedlagt.

Alle bestilte varer er de riktige varene du velger her. Vi lover deg riktig bestillingspakke. Så hvis du returnerer riktige gjenstander for refusjon: alle returnerte varer belastes 30% restocking fee. Frakt- og ekspedisjonskostnader refunderes ikke.

Vi dekker ikke fraktkostnader ved retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt- og håndteringskostnadene. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, siden vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser.

Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen vi e-post til deg etter at du har fått tilbakemelding her!

Avbryter bestillingen din Du har rett til å kansellere bestillingen før levering! Men du må kontakte oss i tide. Hvis du har fullført kasseprosessen og bestillingen ennå ikke er sendt, vil vi kansellere bestillingen din umiddelbart og tilbakebetale deg. Hvis du vil kansellere bestillingen etter levering.we kan ikke tilbakebetale penger til deg. Håper du forstår at det fører til skade.

utveksling
Vi aksepterer utveksling innen 30 dager etter den opprinnelige bestillingsdato. Kontakt oss med din bestillings-ID, så kan et av våre teammedlemmer hjelpe deg. Hvis du ønsker å bytte varer til en annen stil, må du returnere varene dine for refusjon (som per returrett) og legge inn en ny ordre for den stilen du foretrekker. Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstandene som sendes tilbake til oss, må være i sin opprinnelige stand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne gjenstander blir returnert tilbake til deg.

Vi dekker ikke fraktkostnader ved utveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for frakt- og håndteringskostnader for frakt av utvekslede varer tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt- og ekspedisjonskostnader refunderes ikke.

Tilbake